Mahdottoman mehevä suklaakakkupohja

200 g voita
175 g tummaa suklaata
4 kananmunaa
2 ½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
½ tl suolaa
150 g creme fraichea

Vuoraa 20cm vuoka leivinpaperilla (rytistä ensin leivinpaperi mytyksi, näin saat sen helpommin aseteltua vuokaan) ja laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Paloittele suklaa ja voi kulhoon. Sulata mikrossa tai kattilassa.
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sekoita jäähtynyttä voi-suklaa seosta, kuivia aineita ja creme fraichea vuorotellen sekaisin.
Paista uunin alaosassa n. 35 minuuttia. Kakku saa jäädä kosteaksi keskeltä.
Anna jäähtyä rauhassa, mielellään seuraavaan päivään jos vain maltat. 

Täytteenä punaherukkamoussea.
Päällä suklaaganashe.
100g tummaa suklaata
½ dl kuohukermaa



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keksi ainekset purkissa

Amerikkalaiset pannukakut suolaisella täytteellä

Täytekakkujen täytteitä