Mahdottoman mehevä suklaakakkupohja
175 g tummaa suklaata
4 kananmunaa
2 ½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
½ tl suolaa
150 g creme fraichea
Vuoraa 20cm vuoka leivinpaperilla (rytistä ensin leivinpaperi mytyksi, näin saat sen helpommin aseteltua vuokaan) ja laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Paloittele suklaa ja voi kulhoon. Sulata mikrossa tai kattilassa.
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sekoita jäähtynyttä voi-suklaa seosta, kuivia aineita ja creme fraichea vuorotellen sekaisin.
Paista uunin alaosassa n. 35 minuuttia. Kakku saa jäädä kosteaksi keskeltä.
Anna jäähtyä rauhassa, mielellään seuraavaan päivään jos vain maltat.
Anna jäähtyä rauhassa, mielellään seuraavaan päivään jos vain maltat.
Kommentit
Lähetä kommentti