Tuplasuklaakeksi

50 g voita
1 dl muscovado sokeria
1 dl fariinisokeria
2 munanvalkuaista
1 tl vaniljauutetta
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
2dl vehnäjauhoja
1 tummasuklaa patukka
30 g valkosuklaata


Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää pienissä erissä valkuaiset. Lisää vaniljauute. 
Sekoita suola ja leivinjauhe jauhoihin ja lisää voi-sokeri-muna vaahdon joukkoon. 
Pilko suklaa ja lisää se taikinaan.  
Nostele lusikalla kasoja pellille ja paista 225 asteisessa uunissa n. 8 minuuttia. 
Keksien pitää jäädä vähän raa'an tuntuiseksi keskeltä.
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keksi ainekset purkissa

Amerikkalaiset pannukakut suolaisella täytteellä

Täytekakkujen täytteitä