Rieskarullat
Monesti tulee tehtyä muusia reilusti, eikä ikinä ole liikaa jatkojalostus ohjeita.
Tästä saa loistavan iltapalan tai tarjottavaksi illanistujaisiin.
Rieskaan
n. 5 dl tähteeksi jäänyttä muusia
(tai 4 isohkoa perunaa ja tilkka maitoa muussattuna)
1 tl suolaa
2 kananmunaa
1 dl kaurahiutaleita
n. 2,5 dl jauhoja
Täytteeseen
200 g valkosipuli tuorejuustoa
100 g ranskankermaa
100 g salamia
Puolikas paprika
Tai vaihtoehtoisesti täytteeseen:
Tai vaihtoehtoisesti täytteeseen:
Lohta (kylmä- tai lämmin savustettu)
Sitruuna tuorejuustoa
100 g ranskankermaa
pieni punasipuli
Paprika
(Herneitä)
Sitruuna tuorejuustoa
100 g ranskankermaa
pieni punasipuli
Paprika
(Herneitä)
Kuumenna uuni 250 asteeseen.
Sekoita perunamuusin joukkoon muut aineet,
ja levitä käsin leivinpaperilla peitetyn uunipellin päälle jauhoja apuna käyttäen.
Pistele haarukalla reikiä.
Paista noin n12 minuuttia.
Pilko paprika pieneksi.
Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. ja levitä se jäähtyneen pohjan päälle.
Kääri mahdollisimman tiukalle rullalle ja siirrä jääkaappiin folioon käärittynä.
Kommentit
Lähetä kommentti