Kermakakkuja

Sain pitkästä aikaan tehdä kermakakkuja. 
Juhlat oli nuorekkaalle 60-vuotiaalle rouvalle kenen ainoat toiveet oli mansikkakakku suurilla kermapursotuksilla. Ja koska kyseessä oli isot juhlat teimme ennemmin 2 kakkua, kuin yhden suuren.
Sain luvan kanssa tehdä toisen kakun oman pään mukaan.
Ainoa ongelma näissä kakuissa oli se etten löytänyt hyväksi havaitsemaani laktoositonta kermaa mistään, joten pursotukset ei ole ihan sitä luokkaa mihin olen tottunut normaalisti. 
Mutta onneksi kelpasivat päivänsankarille.
Täytteenä kummassakin sitrusmousse.


Päivänsankari piti kovasti perhosista ja niitä sitten lisäsin kakun pinnalle
Tämännäköinen siitä loppujen lopuksi tuli..

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keksi ainekset purkissa

Amerikkalaiset pannukakut suolaisella täytteellä

Täytekakkujen täytteitä