Mehevä banaanikakku

Meillä aina silloin tällöin ehtii banaanit tummua niin ettei kenellekään enää maistu. 
Joskus pilkon ne pakastimeen ja käytän smoothiessa. Joskus taas innostun tekemään tämän helpon ja maistuvan kakun. 


Tälläkertaa tein kakkua tuliaisiksi. 
Näin mökilläkin kyseinen kakku onnistuu loistavasti pienellä uunilla 
ja mikä parasta pienellä vaivalla.

150 g voita sulatettuna
1 ½ dl piimää tai kuohukermaa
2 mustunutta banaania muussattuna
2 kananmunaa
2 ½ dl ruokosokeria
3 tl leivinjauhetta 
2 tl vaniljasokeria 
1 tl kanelia
2 ½ dl vehnäjauhoja


Sekoita kaikki ainekset hyvin sekaisin. Taikina pitää jäädä löysäksi.
Voitele ja korppujauhota vuoka. Paista 200 asteessa 1 tunnin ajan.
Peitä leivinpaperilla paistamisen loppuvaiheessa jos pinta tuntuu tummuvan liikaa.
Suosittelen vaniljajäätelöä kyytipojaksi! Nam!
Tämän jälkeen ihan odotat että banaanit pääsevät tummumaan. :)


Kakku vielä tekovaiheessa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keksi ainekset purkissa

Amerikkalaiset pannukakut suolaisella täytteellä

Täytekakkujen täytteitä