Banaanikakkua suklaakuorrutteella


Meillä on naapuripariskunnan kanssa tapana istua usein iltaa yhdessä hyvän ruoan sekä pelien kera.
Näin myös tapahtui viime viikonloppuna. Aamulla katsoin jääkaappiin miettien mitä jälkiruokaa tänään tarjoilisin. Banaaneita oli taas päässyt tummumaan joten niistä siis.
Blogistanikin löytyy jo ennestään mehevä banaanikakun ohje täältä.
Halusin tehdä kakusta hieman juhlavamman joten suklaata pintaan.

Tein pinnan käyttämällä:
200g maitosuklaata
1dl kuohukermaa 

Lämmitä kerma kattilassa tai mikroa käyttäen kipossa.
Lisää suklaat sekaan ja anna niiden sulaa kerman joukkoon.
Suklaan sulattua vatkaa sähkövatkaimella vaaleammaksi.
Kaada ganache kakun pintaan, voit auttaa lastalla suklaata tippumaan hieman reunoilta.
Jätä hieman ganachea kippoon ja lisää hieman kermaa joukkoon. Vatkaa kuohkeaksi.
Näin saat vaaleanruskeata massaa koristeluun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keksi ainekset purkissa

Amerikkalaiset pannukakut suolaisella täytteellä

Täytekakkujen täytteitä