Koristelua ja vinkkejä
Viikonloppuna tuli myös tehtyä perus kermakakkua.
Suosittelen flora kuohua, sillä tulee mun mielestä parhaimmat pursotukset.
Jos pitää olla laktoositon niin käytän Valion vispikermaa, mihin lisään noin desin verran rahkaa.
![](https://www.k-ruokakauppa.fi/Image/products//8718114866475.jpg)
Täytteeksi toivottiin mansikkamoussea
(ohje löytyy täältä http://korianterirotta.blogspot.fi/2014/04/merenneitokakku.html?view=sidebar)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibKDOXBWOnHnNjegtS9H02ihasWNnZfzTgOvwvkaQyGNH8SPAgLAHZbb8nk7tcnfKFjEy7KZ_PgdNBxZW1XMXbVxclM897dqWomTF_N6gofJLC88wlpFqcukvsCBh1R3qHygvyD_ngNmnP/s1600/kerma.jpg)
Tänä vuonna päätin olla itsekäs ja hylkäsin muutaman kakkutilauksen äitienpäivälle.
Tässä on tullut vuosien varrella hyvinkin nirso kakkujen suhteen ja siis jos kakkua haluan, parempi tehdä itse. Jos en itse jostain syystä pystyisi kakkujani tekemään on mulla pari ystävää jotka loihtii myös ihania kakkuja. :)
Ja koska kakku on tarkoitettu vain kotiin, niin nyt on myös hyvä tilaisuus kokeilla jotain uutta.
JA ei kun täyttämään, sunnuntaina selviää minkälainen lopputulos.
Kommentit
Lähetä kommentti