Suolaisia muffinseja

Peruspohja

4 dl vehnäjauhoja
2 dl durumvehnäjauhoja/ täysjyvävehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
suolaa
2 munaa
0,5-1 dl oliivi- tai rypsiöljyä (itse käytin valkosipulista oliiviöljyä)
2 dl maitoa
200 g maitorahkaa

Täytevaihtoehto:
100 g kinkkua
100 g salamia
50 g pekonia paistettuna
1 pieni punasipuli freesattuna
puolikas keltainen paprika
½ dl tuoretta basilikaa
½ tl chilimaustetta
suolaa
pippuria

Päälle juustoraastetta

Tee ensin täyte. Pilko kaikki pieneksi. Paista pekoni ja freesaa sipuli. Sekoita kaikki sekaisin.

Sekoita jauhot, leivinjauhe sekä mausteet keskenään. Vatkaa kananmunat kuohkeiksi toisessa kulhossa. Lisää öljy, maito sekä rahka varovasti munavaahtoon.Lisää tämän jälkeen joukkoon valitsemasi täytteet. Käännä jauhoseos varovasti taikinaan. Annostele taikina vuokiin ja paista muffinsseja 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keksi ainekset purkissa

Amerikkalaiset pannukakut suolaisella täytteellä

Täytekakkujen täytteitä