Suklaajuustokakku
Tämän kakun kohdalla ei löydy saatesanoja,
jos pidät suklaasta, pidät tästä. <3
jos pidät suklaasta, pidät tästä. <3
Pohja:
1 pkt (175 g) Domino keksejä
50 g Voita sulatettuna
Täyte:
4 liivatelehteä
200 g tummaa suklaata
1 rasia maustamatonta tuorejuustoa
1 ¼ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 dl kermaa
Aloita juustokakun valmistaminen murskaamalla keksit. Sulata voi ja
sekoita keksimurun kanssa sekaisin. Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.
Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmiämään.
Sulata suklaa mikrossa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Mausta sokereilla.
Nosta liivatelehdet kattilaan (älä purista vesiä pois) ja sulata liivatteet.
Lisää liivate täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Nostele lopuksi vaahdotettu kerma joukkoon. Kaada täyte vuokaan.
Anna suklaajuustokakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille. Koristele haluammallasi tavalla.
Näyttää todella herkulliselta! ♥
VastaaPoista