vaniljajuustokakku tyrnikiilteellä
Vaikka blogin päivityksessä on ollut pitkiäkin taukoja, niin leipominen ei ole loppunut.
Ja hienoa huomata että blogi kävijämäärät ei ole kumminkaan hiljentynyt mun pienen tauon aikana.
Kiitos siitä teille, korvaan sen teille monilla uusilla reseptikokeiluilla. :)
Ja hienoa huomata että blogi kävijämäärät ei ole kumminkaan hiljentynyt mun pienen tauon aikana.
Kiitos siitä teille, korvaan sen teille monilla uusilla reseptikokeiluilla. :)
Posti toi aamulla paketin ja olo oli kuin pikkutyttönä jouluaamuna. :)
Sain laatikollisen biokan tuotteita testiin.
Kuinka paljon ideoita alkoikaan pursuamaan.
Pakko oli heti päästä testaamaan.
Kuinka paljon ideoita alkoikaan pursuamaan.
Pakko oli heti päästä testaamaan.
Ensimmäisenä ajatuksena oli vaniljatuorejuustokakku tyrnikiilteellä.
Ja muita ideoita saatte lukea myöhemmin. :P
Kiitokset vain sinne Suomussalmelle!!
Pohja:
Kiitokset vain sinne Suomussalmelle!!
Vaniljatuorejuustokakku tyrnikiilteellä
Pohja:
175g kaurakeksejä
80g voita
Täyte:
3 liivatetta
3dl kermaa
250g vaniljarahkaa
200g vaniljatuorejuustoa
0,5dl sokeria
Aloita juustokakun valmistaminen murskaamalla keksit. Sulata voi ja
sekoita keksimurun kanssa sekaisin. Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.
Laita jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista.
Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
Vaahdota kerma. Sekoita rahka, tuorejuusto ja sokeri sekaan ja sekoita tasaiseksi.
Laita pehmeneet liivatteet kattilaan (älä purista vesiä pois), sulata liivatteet ja jäähdytä.
Lisää se ohuena nauhana massaan hyvin vatkaten. Kaada pohjan päälle.
Anna hyytyä jääkaapissa yön yli tai ainakin neljä tuntia.
Koristele haluammallasi tavalla.
Nauti!
Kommentit
Lähetä kommentti