Koivunkanto kakku
Sain kunniakseni tehdä hääkakun ihanalle hääparille. Toiveena oli koivunkanto ja hääväreinä valkoinen ja vihreä. Makumaailmana suklaa ja vadelma. Kakkupohjana käytin vanhaa hyväksi todettua pohjaa.
Ohjeen löydät täältä: gluteeniton pohja. Onnittelut vielä tätä kautta! A❤️R
Laita liivatteet likoamaan. Kiehauta vadelmat ja paseeraa seos jos et halua vadelmien siemeniä. Kuumenna ja sulata liivatteet joukkoon. Anna hetki jäähtyä. Notkista tuorejuusto ja kaada vadelmat joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa kerma ja kääntele joukkoon.
Laita tarvittaessa vähän esanssia vahvistamaan vadelman makua. Varsinkin pakastevadelmat ja villivadelmat ovat välillä hailakan makuisia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa tomusokeria.
Anna hetken vetäytyä jääkaapissa ennen kakkuun laittamista.
Sulata suklaa, anna jäähtyä. Notkista tuorejuusto ja sekoita suklaan kanssa. Vatkaa kerma.
Nostele kerma suklaa-tuorejuuston joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
Ohjeen löydät täältä: gluteeniton pohja. Onnittelut vielä tätä kautta! A❤️R
Vadelmamousse
250g vadelmia
2 dl kermaa
175g Philadelphia tuorejuustoa
3 liivatetta
tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
halutessasi vadelma-uutetta
Laita liivatteet likoamaan. Kiehauta vadelmat ja paseeraa seos jos et halua vadelmien siemeniä. Kuumenna ja sulata liivatteet joukkoon. Anna hetki jäähtyä. Notkista tuorejuusto ja kaada vadelmat joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa kerma ja kääntele joukkoon.
Laita tarvittaessa vähän esanssia vahvistamaan vadelman makua. Varsinkin pakastevadelmat ja villivadelmat ovat välillä hailakan makuisia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa tomusokeria.
Anna hetken vetäytyä jääkaapissa ennen kakkuun laittamista.
Maitosuklaamousse
150g maitosuklaata
4 dl kermaa
175g Philadelphia tuorejuustoa
Sulata suklaa, anna jäähtyä. Notkista tuorejuusto ja sekoita suklaan kanssa. Vatkaa kerma.
Nostele kerma suklaa-tuorejuuston joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
Kommentit
Lähetä kommentti