Viikunahillo

Viikunahillo mielestäni kuuluu joulun aikaan.
Viime vuonna jotkut ystävämmekin sai oman hillopurkin.
Itse syön hilloni erillaisten juustojen kera.

200 g mehmeitä viikunoita
3 dl karpalomehua
2 rkl sitruunanmehua
3 rkl hillo-marmeladisokeria

Leikkaa viikunoista kovat kannat pois. Paloittele pienemmäksi.
Laita viikunat kattilaan ja mittaa mehut joukkoon. Keitä 15 minuuttia.
Lisää sokeri ja keitä vielä 7 minuuttia.Kaada hillo puhtaisiin tölkkeihin. Valmista hilloa tulee n. 300g. Hillo säilyy hyvin, joten voit valmistaa sen hyvissä ajoin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keksi ainekset purkissa

Amerikkalaiset pannukakut suolaisella täytteellä

Täytekakkujen täytteitä