Viikunahillo

Viikunahillo mielestäni kuuluu joulun aikaan.
Viime vuonna jotkut ystävämmekin sai oman hillopurkin.
Itse syön hilloni erillaisten juustojen kera.

200 g mehmeitä viikunoita
3 dl karpalomehua
2 rkl sitruunanmehua
3 rkl hillo-marmeladisokeria

Leikkaa viikunoista kovat kannat pois. Paloittele pienemmäksi.
Laita viikunat kattilaan ja mittaa mehut joukkoon. Keitä 15 minuuttia.
Lisää sokeri ja keitä vielä 7 minuuttia.Kaada hillo puhtaisiin tölkkeihin. Valmista hilloa tulee n. 300g. Hillo säilyy hyvin, joten voit valmistaa sen hyvissä ajoin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tortillakupit

Amerikkalaiset pannukakut suolaisella täytteellä

Pitsamuffinssi