Viikunahillo
Viikunahillo mielestäni kuuluu joulun aikaan.
Viime vuonna jotkut ystävämmekin sai oman hillopurkin.
Itse syön hilloni erillaisten juustojen kera.
200 g mehmeitä viikunoita
3 dl karpalomehua
2 rkl sitruunanmehua
3 rkl hillo-marmeladisokeria
Leikkaa viikunoista kovat kannat pois. Paloittele pienemmäksi.
Laita viikunat kattilaan ja mittaa mehut joukkoon. Keitä 15 minuuttia.
Lisää sokeri ja keitä vielä 7 minuuttia.Kaada hillo puhtaisiin tölkkeihin. Valmista hilloa tulee n. 300g. Hillo säilyy hyvin, joten voit valmistaa sen hyvissä ajoin.
Viime vuonna jotkut ystävämmekin sai oman hillopurkin.
Itse syön hilloni erillaisten juustojen kera.
200 g mehmeitä viikunoita
3 dl karpalomehua
2 rkl sitruunanmehua
3 rkl hillo-marmeladisokeria
Leikkaa viikunoista kovat kannat pois. Paloittele pienemmäksi.
Laita viikunat kattilaan ja mittaa mehut joukkoon. Keitä 15 minuuttia.
Lisää sokeri ja keitä vielä 7 minuuttia.Kaada hillo puhtaisiin tölkkeihin. Valmista hilloa tulee n. 300g. Hillo säilyy hyvin, joten voit valmistaa sen hyvissä ajoin.
Kommentit
Lähetä kommentti