Corndog

Mietin kovasti mitä tarjottavaa tarjoilisin tälläkertaa esikoiseni syntymäpäiväjuhlilla. Jotenkin tullut se tunne, että vieraat pettyisivät jos mun tarjottavat koostuisivat esim. valmis karjalanpiirakoista (niissä ei ole mitään vikaa, päinvastoin nehän on hyviä mutta ei vain mun tarjoilupöytään).
Ja viikko ennen juhlia, mulle tuli mieleen nakkikäärö ja lopulta se idea jalostui Corndogiksi.

Suosittelen kokeilemaan!

1 kuppi maissijauhoja
1 kuppi vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 muna
1 kuppi täysmaitoa
½ tl suolaa
1/3 tl pippuria
½ tl paprikajauhetta

10 kpl kuorellista nakkia
10 kpl puisia tikkuja
1 pkt munkinpaistorasvaa

Laita munkinpaistorasva kattilaan tai paistinpannulle jos sinulla ei ole pientä ja korkea reunaista kattilaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon kevyesti vatkattu muna ja maito. Mausta.
Kuivaa nakit tarkasti paperilla ja iske tikkuun.
Kastele nakki taikinassa ja laita kypsymään se kuumaan rasvaan. Kääntele että corndog paistuu jokapuolelta. Nosta talouspaperin päälle että ylimääräinen rasva tippuu pois.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keksi ainekset purkissa

Amerikkalaiset pannukakut suolaisella täytteellä

Täytekakkujen täytteitä