Porkkanakakku


Pohja:
6 kpl munia
6 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
6 tl kanelia
9 dl porkkanaraastetta
300 g voita

Täyte:
360g pehmennyttä voita
500 g tomusokeria
400 g vaniljatuorejuustoa

Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet.
Lisää  vuorotellen jauhoseos, raaste ja sulatettu voi. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.
Jäähdytä.

Vatkaa sähkövatkaimella voi ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää tuorejuusto.
Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle. Nauti!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keksi ainekset purkissa

Amerikkalaiset pannukakut suolaisella täytteellä

Täytekakkujen täytteitä