Valkosipulivuokaleipä


5 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
10-11 dl sämpyläjauhoja (tai vehnäjauhoja)

Pinnalle:
4 rkl oliiviöljyä
6-9 valkosipulia
2 rkl seesaminsiemeniä
sormisuolaa

Lämmitä vesi 42-asteiseksi. Lisää iiva, suola sekä puolet jauhoista. Sekoita tasaiseksi.
Lisää loput jauhot ja vaivaa hyvin, noin 10 minuuttia. Kaada taikiva vuokaan. Kohota 40 minuuttia. Painele kohonneeseen taikinaan valkosipulit ja lisää muut täytteet. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keksi ainekset purkissa

Amerikkalaiset pannukakut suolaisella täytteellä

Täytekakkujen täytteitä